gyűjtöm a kakiadagot!!!„ Sosem könnyű az életünk nekünk, uralkodóknak. Naphosszat azzal kell foglalkoznom, hogyan kössem le a figyelmét a Szőkének. Gazdifaterrel könnyű, ő hamar megadja magát. Ott van például a lába. Baromi jó dolog beleharapni, na meg a papucsa. Majdnem szétszedtem a múltkor. Késő este volt és Gazdifatert annyira kifárasztottam, hogy elfelejtette elrejteni előlem a papucsot. Ott hagyta az ágy mellett, én pedig egyértelműen rávetettem magam, persze csak halkan. A rabszolganőm is feküdt már az ágyban, ő csak az anyag tépésére eszmélt fel, és jól leszúrt, hogy miért kell ezt csinálnom. Oké, hogy van csomó rágnivalóm, de mégis izgalmasabb egy emberszagú papucsot kóstolgatni, mint azokat a műanyag vackokat. Aztán meg azt sem tudták elviselni, mikor egy méretes adagot termeltem a kedvenc takarómra. A szent, kék, picikutyababa- korombéli időkből. Most már nem vagyok olyan cukimuki, igyekszem igazi ördögfiókává..sőt mi több, ördögférfivé válni! Már csak pár hónap és átlépek az igazi kamaszkorba. Ott jönnek csak az igazi mókák. Harcolni a többiekkel, megbirkózni a jó csajokért a parkban, itt amúgy is különlegesnek számítok a hódolóim, a tisztelőim, vagy tőlem félők körében. Gondoljatok csak bele, mi lesz majd, ha meglátnak a jó kis nőstények pár hónap múlva? Sokkal nagyobb leszek, izmosabb, szexibb. Fehérebb, vastagabb és erősebb fogak, ápolt szőr (mert a rabszolganőt erre is megtanítottam, hogy fürdessen meg!). A körmeimet egyelőre egy olasz doki bá vágja, nem mondom, hogy a legjobb manikűrös,le kéne cserélnem. (pl. masszázs és olajos pakolás nincs a művelet végén, szóval azért nem érdemelne meg egy csepp borravalót sem.) Igazi magyar hódító leszek! Lepipálom az olasz gigolo-kat! Evidens lesz! Képzeljétek, már most is annyira elegánsan, úriasan tűröm, ha odajön hozzám egy-két déli, utcai mixer. Azoknak van ám stílusuk.Pff. Azonnal ugranának rám és összekoszolnának. Tökre izgatottak lesznek, én meg csak rájuk bámulok, oldalra tekintek, hagyom a hátsóm megszaglászását, már-már oda is nyomom nekik, had élvezkedjenek. IMG 20140723 171012Tudom, hogy nem egy Gucci, Armani vagy Dior parfüm van rajtam, de olyan eredeti és különleges a szagom, hogy arra már nincsenek szavak! Egy saját brand-et kellene felépítenem. Furmint-birodalom. Micsoda móka lenne! Jól rá is parancsolok Gazdifaterre és a rabszolganőmre, hogy valamit kezdjenek ezzel az ötlettel. Bár a szerzői jogok amúgy is csak engem illetnének, bármiről is legyen szó! ”

 

Huncutkának és nekünk is kicsit hosszúra nyúló hétvégénk volt alvás szempontjából. Mintha fordított életet éltünk volna, hajnali 2-ig ébren voltunk és ebben ő boldogan támogatott minket. Volt, hogy rengeteg ugatással szórakoztatott minket, főként mikor szerettünk volna megnézni egy filmet. De őfelsége ha nem akarja, hát ne nézzük nyugalmasan.

A hétvégi kisebb takarítást követően még plusz fogak kerültek a kincsestárunkba, az elmúlt időszak alatt tehát 4 fogat találtunk, mindegyik különböző típusú. Ez a fogzás okozhatja az én gondolataim szerint, hogy kevesebbet eszik az átlagosnál. Mindig rágnia kell valamit. És viszonylag sokat alszik. Azaz volt, hogy 6 órát egyhuzamban végig szundított. Talán nyári fáradtság? Ki tudja, bármire lehet fogni. Pláne az ő esetében.

Lábgyógyulás témában nem tudok nyilatkozni, kevésbé vagyunk jó rabszolgák, mert nem vittük még el a röntgenre. Nem sántít, nem fájlalja a lábát, s bár sokat sétál, azt hiszem, a pihenés mennyisége is egyenesen arányos ezzel. Kap csonterősítőnek kálciumot. Ezen felül pedig sok-sok gyógyító megszorongatást. Főként mikor nagyon aranyosan viselkedik. Újabban egyre többet jön rá a nyalakodhatnék. Egyrészt néha azt gondolja, hogy ő már pedig egy öleb, és mindenáron fel szeretne jönni a combunkra, de már nem olyan kicsi, mint amikor megérkezett a családba. Azóta 5 kilót hízott, 10 cm-t nőtt, és még egy pontos adattal is szolgálhatok. Ez a nyak körfogata. Az első találkozáskor vittünk neki nyakörvet, de a legkisebb méret is nagy volt még rá. 25 cm-es volt, most 33 cm! Mindezt 2,5 hónap leforgása alatt. Amikor valahogy felágaskodik mellénk az ágy szélén, vagy ébredés után kómásan néz rám, a nyakán levő bőr kicsit ráncos, és emiatt ill. az állandó vicces nyögdécselése miatt egészen úgy viselkedik, mint egy öregember, aki megfáradt az élete terhe alatt.

Gazdifaterrel elindultunk vásárolni, s úgy döntöttünk, ezt egybe kötjük Furmint sétáltatásával. Hátha képes lesz elkísértetni magát az új útvonalon. De a kis szaros ugyan nem akart jönni. Hogy majd ő elvisszük más irányba? Ahol nincs annyi füves terület? A fenéket…Így akármennyire is szerettem volna elkísérni Gazdifatert, az irányt nem mindig tudtam meghatározni. Ő elment vásárolni, néha telefonos segítséggel, de sikeresen teljesítette a küldetést. Nekem pedig végül sikerült elcibálni odáig a Malacfejűt és a végén kikötöttünk egy nagyobb parkban. Fajtársak sajnos nem voltak, így jobb híján maradt a terület szagtérképének felfedezése, a napi újság olvasása, üzenetet most nem hagyott uraságunk a többi rabszolgatartónak (azaz nem volt pisi-kaki elhelyezés a kutyafuttatóban). Viszont egy nagyon jó mókát találtam ki neki. Megláttam egy kisebb gödröt a fenyők alatt, rámutattam, hátha felizgatja az agyát a dolog. Bejött a tippem, nagy ásásba kezdett. Az orra csupa homok, a mellső lábak feketék lettek, de kit érdekel. Ez mind lemosható. A végeredmény az öröme volt, amit akkor láttam, mikor őrült módján ugrándozott és szaladgált.

A hétvégi események közé sorolhatjuk azt, mikor összeismerkedett egy termetileg nála 3x nagyobb kutyussal és hatalmas játéknak lehettem szemtanúja. Nyakharapás, fülharapás, fenékbe csípés, mancsozás, farokcsóválás, és egyéb kutyaságok történtek 20 perc leforgása alatt. Olyan régen nem volt már a többiek (azaz kutyahaverok) közt, hogy úgy éreztem, itt az ideje, lábfájás ide vagy oda, muszáj levinnem a futtatóba is. Ezzel kockáztattam egy esetleges nagyobb esést, mert a játék hevében igencsak bedurvulnak a kutyák. De nem történt semmi negatív, említésre méltó dolog. A dolgunk végeztével a parkozás után hazaértve Furmint úgy viselkedett, mintha valami kemény nyugtatót adtunk volna neki. 2 órát voltunk a szabadlevegőn, parkbéli játék, rohangálás, haverkodás és persze minket is kellett nevelnie (ami nem kis feladat). Ilyenkor bevörösödött szemmel, nyögdécselve leülvén elterül a kanapé mellett a szőnyegen vagy netán az ágy mellett a kis takarójára fekszik. Ebből tudhatjuk, hogy jól csináltunk mindent, sikerült lefárasztani. De aludni azért mégsem tud nyugodtan, állandó figyelemmel kísérné minden léptünket. Hogy ezt megakadályozzam, beraktam a dobozába, rázártam a szobaajtót. Ezt utálja, jól meg is mondta a magáét, kb. 5 percig vakkantgatott, s aztán csönd lett. Lehet, hogy egy kicsit gonosz módszer volt, de másként nem aludt volna el. Ugyanis ha csak simán bezárom a szobába, egy újabb hülyeségét fejlesztené tovább. Gazdifaternek még megvan az éjjeli szekrényen a lámpája, mellette az óra. Ezt is kiszemelte magának a szarzsák s mint következő áldozatát figyelve, borzasztóan felháborodottan ugatta legutóbb. Én csak a hangokra érkeztem a szobába riadtan, hogy biztos megint bekakilt vagy pisilt, mert azt szokta így jelezni. De ennél rosszabb látványra is számítottam. Cserébe csak a gondos, alapos tervezgetés fázisába kukkantottam bele. Köszönöm Furmint a lehetőséget.

Ez a hét egy egész nagy újdonsággal indult, levittem egyből az ébredése után kézben az utcára, és megvolt az első reggeli pisi és utána kaki is szinte azonnal.  Eddig általában az volt, hogy nem voltam elég gyors. Most taktikát váltok, igen, sajna ilyen későn, 5 hónaposan. Nekem ez akkor is nagy dolog volt! Holnaptól ugyanis 2 hétig egyedül lesz napközben, csak reggel tudom levinni, majd késő délután találkozunk ismét. Egyikönknek sem lesz könnyű, remélem egy kicsit segíteni fog a szobatisztaságban. Bár ki tudja...Haditervek már előkészületben vannak Gazdi-fronton, drukkoljatok, hogy minden jól menjen! :) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furmin.blog.hu/api/trackback/id/tr56551395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása